Блог

8 Януари 2014
Изминалата година беше много важна за alle.bg. Подобрихме изцяло изгледа на платформата, дадохме много повече възможности за дизайн и я направихме много по-бърза за работа. Направихме една много стабилна основа над която може да градим с лекота през тази и следващите години.

В последните дни на изминалата година поискахме вашето мнение и идеи за подобрения и приятно се изненадахме на големия брой отговори на нашата анкета. Повече от 400 от вас я попълниха. Искрено ви благодарим. Вие ясно ни показахте кои са нещата, които ви харесват и тези, които ви затрудняват. Показахте ни и от какво имате нужда допълнително. Ще положим максимални усилия в тези посоки за да подпомогнем вашия успех. Тези от вас, които са пропуснали да го направят, моля посетете http://alle.bg/survey/

Успешна и щастлива нова година,
alle.bg
12 Декември 2013
Празниците наближават и всички обичаме да получаваме подаръци. Alle.bg няма да пропусне да ви ...
Празниците наближават и всички обичаме да получаваме подаръци. Alle.bg няма да пропусне да ви зарадва допълнително.

Всички нови и настоящи клиенти, които закупят или подновят допълнителни платени услуги за своите сайтове ще получат 50% повече време за тяхното използване. Т.е. ако закупите услугата Допълнително място за 6 месеца ще получите общо 9 месеца. Ако закупите услугата Без реклами за 12 месеца ще получите общо 18 месеца.

Тези подаръци ще ги раздадем на всички, които активират или подновят избраните от тях услуги в периода от 12 Декември 2013г. до 10 Януари 2014г. Самото раздаване ще бъде на 11 Януари 2014г.

Подаръците важат само за допълнителни платени услуги на сайтовете и не важат за регистрация и подновяване на домейни.

Пожелаваме ви много хубаво настроение и весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници.
29 Септември 2013
Преди няколко дни ви запознахме с основните подобрения в alle.bg. От днес вече можете да ги използвате. Очакваме да научим какви са вашите впечатления и коментари.
Повече за новостите можете да научите в help.alle.bg.
25 Септември 2013
Здравейте,

През последните месеци работихме по няколко много големи подобрения в alle.bg и с радост можем да обявим, че след тези почивни дни (28-29 септември) те ще бъдат достъпни за всички от вас. Днес искаме да ви запознаем с някои от най-важните от тях.

Нов изглед на инструментите за създаване на сайт

Популярните екрани (на лаптопи и настролни компютри) днес са по-широки от тези преди няколко години. Това означва, че разполагате с повече хоризонтално място отколкото вертикално. Точно затова преместихме лентата с инструменти вляво, за да не заема ценното вертикално място. Така виждате по-голяма част от сайта си. Ако желаете, можете да скриете лентата и използвайки малкото бутонче за добавяне на елементи (вижда се на четвъртата снимка) да продължите работа по сайта си. За нас е от голяма важност инструментите за работа със сайта ви да не ви се пречкат, когато не ви трябват, но и да са леснодостъпни и мислим, че сме се справили много добре с това.
Достъпът до настройките на сайта, настройките на страниците, коментарите, форума и блога също е много бърз и лесен. С няколко клика на мишката създавате страница, одобрявате коментар и т.н. и се връщате отново в сайта си. Използваме почти на 100% Ajax (модерна уеб технология, която може би някои от вас са чували), с който всички промени, които правите се отразяват в реално време и не се налага да чакате опресняване на текущата страница.

Много повече възможности за настройки на дизайна

Казано на жаргон - тук направо сме се "оляли". Опциите за настройка на дизайна са в пъти повече от тези, с които разполагате в момента. Освен, че вече можете да настройвате до най-малкия детайл елементи като Анкета, Коментари, Търсачка и др. те могат да имат и различна визия в зависимост от зоната, в която сте ги поставили (страница, странична лента, футър). Настройки на цветове, шрифтове, сенки, рамки, фонове (да, повече от един), отстояния, размери са неща, които вярваме, че много ще подобрят изгледа на вашите сайтове.

В снимките, които сме показали можете да видите малка част от възможните приложения на новите опции:
- В главната навигация има малка стрелкичка под избраната страница.
- Изгледа на елементите Коментари и Търсачка е съобразен с останалата част от сайта. Дори иконката с лупичката.
- Елемента Текст във футъра е с различен стил. Той се съобразява с настройките за тази зона.
- Разстоянието между буквите в заглавието на сайта (example.com) е променено.
- Връзките са подчертани за да се отличават по-лесно. Можете да настройвате и това.

Нови елементи

Работата с документи online става все по-популярна. Не се лутате между версии на файловете и лесно се споделят. С новите елементи "Файл в Google Drive" и "Файл в SkyDrive" можете да добавите в сайта си Word и Excel файлове, презентации и форми, с които да събирате информация от посетителите си. Работят по същия начин като елемента "Файл в SlideShare", но са съответно за услугите на Google и Microsoft.
Тези нововъведения и още много други ще бъдат достъпни само след няколко дни. Изключително сме щастливи с тях, защото те са много важна част от развитието на alle.bg.
12 Април 2013
Здравейте.

Мина се още една годинка и alle.bg е вече на 3. Поглеждайки назад към изминалата година не можем да не сме радостни. Направихме много подобрения по alle.bg и много нови потребители ни се довериха. Благодарим ви! Вярваме, че следващата година ще бъде дори още по-успешна, защото ще продължим да работим за основната си цел - вашето професионално представяне в Интернет.

В духа на днешния празник решихме да зарадваме всички, които искат да се възползват от платените ни услуги и да подобрят сайта си. Към всяка активирана платена услуга ще добавим още 3 месеца безплатно. Промоцията важи за услугите “Допълнително място”, “Без реклами” и “Използване на собствен домейн”. Всички потребители създали и платили поръчки с тези услуги до 25ти април ще получат безплатните +3 месеца на 26ти.

Благодарим ви, че сте с нас!
Екипът на alle.bg