Блог

9 Март 2015
До днес администраторите виждаха празна рекламната зона в своите сайтове в alle.bg. От днес в нея се показват съвети, които могат да подобрят работата ви с alle.bg. Надяваме се с тяхна помощ да достигнете пълния потенциал на платформата и да постигнете повече успехи.

Моля, споделете тук, кои са нещата, които сте открили и са ви били полезни докато сте създавали своя уебсайт в alle.bg. Бихме искали да ги споделим с останалите потребители на alle.bg.
21 Декември 2014
Традиционно освен Дядо Коледа и ние раздаваме подаръци за да спомогнем за доброто ви настроение. Така ще направим и сега. Всеки, който активира или е активирал някоя от допълнителните ни платени услуги (без регистрация на домейн) през месец Декември 2014г. ще получи в началото на новата година допълнителни 2 месеца към нея.

Весела Коледа и щастлива и успешна Нова Година от екипа на alle.bg.
12 Април 2014
Днес се навършват точно 4 години от създаването на alle.bg и през цялото това време платформата не спря да се развива и расте. Една от най-важните причини за това сте вие - авторите на уебсайтове. През цялото това време вие споделяхте мнението си и идеите си за подобрения. Благодарим ви.

Традиционно на всеки голям празник правим допълнителните платени услуги в alle.bg много по-достъпни. И днес ще направим същото, защото знаем, че те са нужни за да добият сайтовете ви напълно професионален вид. Всеки от вас, който активира допълнителна платена услуга за сайта си в периода от 12 Април 2014г. до 22 Април 2014г. ще получи безплатно още 4 месеца към нея, без значение дали е активирана за 1, 6 или 12 месеца. Така например можете да премахнете рекламите от сайта си за 5 месеца (1+4) на цена от 3.95лв. Текущата промоция не включва единствено регистрациите на нови домейни.

Безплатните +4 месеца ще бъдат добавени към сайтовете ви на 23 Април 2014г.

Благодарим ви още веднъж, че използвате alle.bg за да постигнете целите си в Интернет.
7 Април 2014
Едно от най-желаните подобрения в анкетата, която ви помолихме да попълните ( ...Едно от най-желаните подобрения в анкетата, която ви помолихме да попълните ( http://alle.bg/survey/ ) беше по-големият избор на готови дизайни. Днес добавяме още 7. Вярваме, че ще ви харесат. Те са изчистени и много лесно можете да ги персонализирате като промените една фонова картинка, един цвят и т.н. Моля, разгледайте http://help.alle.bg/настройки-на-дизайна/ за информация относно настройките на дизайните.
17 Февруари 2014
През последните години alle.bg постоянно се подобряваше, но заради това, че се предлага само на нашите сървъри много функционалности са невъзможни, много трудни или прекаленo специфични, за да ги разработим. Точно затова решихме са създадем изцяло нов продукт, който да се инсталира на собствен хостинг. Така ще продължите да използвате инструментите, с които сте свикнали, но с възможност да добавите и своя собствена логика.
Продукта се казва White Bear CMS и го стартираме днес в alpha версия. Пускаме го преди да е напълно ...
Продукта се казва White Bear CMS и го стартираме днес в alpha версия. Пускаме го преди да е напълно готов, за да имаме възможност да получим вашите коментари и предложения и да се съобразим с тях максимално бързо.

Ето и основните му разлики с alle.bg:
- Възможност за качване на файлове (видео, музика, филми, програми, архиви и т.н.)
- Възможност за добавяне на повече от един администратор
- Възможност за добавяне на собствена логика използвайки сървърни езици (само PHP засега). Това включва и разработени от вас дизайни с дефинирани от вас зони за елементи.
- Без реклами
- Без ограничения за броя снимки и други файлове. Можете да качвате толкова, колкото вашия собствен хостинг ви позволява.

Освен, че се различават на наколко места White Bear CMS и alle.bg си приличат много. Така ще бъде и в бъдеще и двата продукта ще продължават да се развиват според вашите желания.

Определено White Bear CMS не е за всеки. Той е за тeзи, които имат собствен домейн, собствен хостинг и нужда от допълнителни функционалности. За всички останали alle.bg ще продължи да бъде най-доброто място за създаване на собствен уебсайт.

Заповядайте в официалния уебсайт на White Bear CMS - http://whitebearcms.com/