Блог

2 Февруари 2016
До 9-ти февруари 2016г. всеки от вас, който до момента не е активирал нито една от платените ни ...
До 9-ти февруари 2016г. всеки от вас, който до момента не е активирал нито една от платените ни услуги, ще има възможност да го направи безплатно. Ето какво трябва да направите:
1. Създайте поръчка съдържаща избраните от вас услуги за период не по-голям от 1 месец. Крайната цена на поръчката трябва да бъде до 6.00лв.
2. Изпратете ни номера на поръчката си на support@alle.bg и ние ще я активираме безплатно.

На https://help.alle.bg/активиране-на-допълнителна-платена-услуга/ можете да видите как да създадете поръчката си.
21 Декември 2015
Здравейте,Идват празници, а с тях и много добро настроение и подаръци. И тази година alle.bg ще ...
Здравейте,

Идват празници, а с тях и много добро настроение и подаръци. И тази година alle.bg ще раздаде своите подаръци. Всеки от вас, който активира или поднови някоя от платените ни услуги (без регистрация на домейн) от 20.12.2015г. до 08.01.2016г. ще получи още 2 месеца към нея безплатно.

Пожелаваме ви весело посрещане на празниците и успешна и щастлива нова година.
8 Октомври 2015
От няколко месеца експериментално сме пуснали алтернативен и по-сигурен начин за достъп до alle.bg. Технологията се нарича SSL/TLS и е много популярна и полезна. Това, което тя прави е да криприта връзката между вашия браузър и сървърите на alle.bg. Така вие сте сигурни, че комуникацията ви с нашите сървърите не може да бъде разчетена от никой друг и че комуникирате наистина с нас.

Единствената разлика, която виждате използвайки SSL е в url адреса и в зеленото катинарче, което браузъра ви показва.
Адреси, които не използат SSL изглеждат така:
а адреси, които използат SSL изглеждат така:
Разликата е само в добавения пети символ "s" (от secure).

Плановете ни са автоматично да прехвърляме потребители от некриптираната връзка (http://) към криптираната (https://), но искаме преди това да ви дадем време за да я разгледате и информирате, ако забележите някакви проблеми. Още сега можете да се насочите към https://alle.bg/ за да влезете в по-сигурната версия и разгледате сайтовете си.

За момента SSL предлагаме за всички домейни, които завършват на alle.bg. Т.е. това не включва сайтовете със собствени домейни.

Още едно предимство на SSL е това, че Google обявиха скоро, че сайтове, които използват тази технология ще имат предимство при показването в резултатите от търсене.
22 Април 2015
От днес търсачката на Google ще показва различни резултати при търсене през мобилни устройства. ...
От днес търсачката на Google ще показва различни резултати при търсене през мобилни устройства. Уебсайтове, които са оптимизирани за мобилни устройства ще получат предимство пред тези, които са разработени само за големи екрани.

Сайтовете в alle.bg имат специална мобилна версия и са напълно готови за тази промяна. Ако имате уебсайт в alle.bg, моля проверете настройките на своя уебсайт. В тях има опция дали мобилната версия е активна, като по подразбиране тя е активна.

В дни като днешния ясно се вижда предимството на alle.bg - получавате по-добри резултати, без да правите нищо.

Повече за това как работи търсачката на Google можете да намерите на http://help.alle.bg/оптимизацията-за-търсещите-машини-seo/
14 Април 2015
Измина още една година и alle.bg е вече на 5. Благодарим за доверието на тези от вас, които са с нас от първите ни години и постигаме успехи заедно. Благодарим за доверието и на тези от вас, които отскоро имате уебсайт в alle.bg. Вярваме, че можем да ви бъдем полезни за да постигате целите си в Интернет.

Традиционно на такива празници обявяваме промоции свързани със закупуването на допълнителните ни платени услуги. Сега обаче искаме да достигнем всички потребители на alle.bg. Както знаете, всеки уебсайт в alle.bg разполага с 10MB безплатно място за снимки. През следващите дни ще добавим +10MB място към всеки сайт създаден до 13.04.2015г. Надяваме се, че ще ви бъде от полза.